Cos Cumparaturi
(+4) 0745 454 111
office.sandevice@yahoo.com

Despre Noi

Esenta intregii arte este sa-ti faca placere sa daruiesti. (Dale Carnegie)

Cel mai greu lucru atunci cand iti organizezi nunta,intri într o casa noua pentru prima dată, vrei sa- ti arati stima și prețuirea pentru cineva , este sa gasesti un cadou perfect pentru cei care, o data cu acest fericit eveniment iti vor deveni persoane apropiate, posibil pentru tot restul vieții.  Noi ne propunem sa facem din aceasta misiune una cu mult mai usoara decat este in prezent. Bineinteles ca va ganditi acum ce va putem propune, nu este asa?

Ei bine site-ul nostru va ofera pe langa o gama variata de produse care pot fi daruite persoanelor dragi si obiecte de arta. Tot timpul cand alegeti un cadou trebuie sa fiti atenti daca respectiva persoana are nevoie de acel produs sau daca nu cumva beneficiaza de acesta.        Prin oferirea ca si cadou a unui obiect de arta va asigurati ca va fi in același timp si un obiect unic, dar si ca viitorul posesor se va bucura de gestul facut, obiectele de arta avand intotdeauna un efect pozitiv asupra oricui le primeste. Arta si simbolistica acestei au o karma pozitiva întotdeauna !

Nu uitati ca acest cadou ,trebuie sa le reamintească tot timpul de voi si mai mult decat atat ,de un eveniment deosebit , iar unicitatea lui il va face de nepretuit.  De asemeni, noi ne asiguram si ca veti avea timp si de restul pregatirilor, pentru ca știți cu totii ce inseamna sa organizezi o nunta sau alt evrniment,comanda si bineinteles alegerea produselor realizandu-se direct de la dumneavoastra de acasa .

Noi va putem garanta din start produse de o calitate exceptionala si faptul ca veti gasi oricand un cadou perfect. Nașii sunt  un cuplu de parinti spirituali care trebuie sa ii sprijine pe tinerii casatoriti si de aceea cadoul pentru ei trebuie sa fie unul la fel de minunat si care sa simbolizeze locul pe care il au in viata voastra. Niste nasi de calitate vor aprecia in mod sigur un obiect de arta,in detrimentul serviciului de masa sau a altor lucruri considerate „utile in casa” si de aceea noi va punem la dispozitie nenumarate produse din care sa alegeti, pentru ca, daca dumneavoastra sunteti fericiti si noi suntem de asemenea. Acum nu va mai ramane decat sa intrati pe site si sa alegeti cadoul perfect ! Nu ezitati sa ne contactati daca aveti vreo nelamurire sau daca aveti nevoie de ajutor.

Oferim preturi speciale și conditii deosebite pentru revanzatori!